Ekipi i InLajmit

Ekipi i InLajmit

 

Drejtor dhe Kryeredaktor: Jetmir Goranci

jetmir.gorancii@gmail.com

Redaktor përgjegjës: Osman Goranci

Redaktore: Valbona Ejupi

Eriola Cacaj – Gazetare

Lindita Canolli Fejzullahu – Gazetare

Aurora Krasniqi – Gazetare

Sajmir Morina – Gazetar i Show Biz-it

Xhuljan Hoxhaj – Kameraman

Joland Goranci – Fotograf dhe montazher

Dardan Garaj – Programer & IT

Ilir Krasniqi – Kontabilist

Drejtoresh e maketingut: Valbona Ejupi

Adresa: Rr. Mujë Krasniqi, C7/II, nr. 18, Ulpianë, Prishtinë

Numrat e telefonit: 045 55 66 60 & 046 415 344 & 049 415 344

Email adresat: Info@inlajmi.com & marketing@inlajmi.com & inlajmi@gmail.com

Web: www.inlajmi.com

Facebook: Inlajmi & Lajmet InLajmi.com

Instagram: Inlajmi

 

 

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Plotësoni formularët më poshtë për t'u regjistruar

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.