Britania e Madhe shënon mbi12 mijë raste aktive me koronavirus për 24 orë

Mbretëria e Bashkuar ka regjistruar më shumë se 12,000 raste të reja të koronavirusit për herë të parë që nga fillimi i testimeve masive. Më saktësisht, gjatë 24 orëve të kaluara në këtë shtet u regjistruan 12,872 raste të reja të personave të infektuar dhe 49 persona vdiqën brenda 28 ditëve të infektimit. Rritja e … Continue reading Britania e Madhe shënon mbi12 mijë raste aktive me koronavirus për 24 orë